Her finner du nyproduserte stilkopier av gamle lamper av høy kvalitet! Lampene produseres av Kulturbelysning AB i Sverige, grunnlagt i 1999.

Produktene er sertifiserte og lages i støpejern, smijern, messing og kobber, med lampesokkel i porselen (ikke aluminium eller plast, som mange andre rimeligere kopier) Lamper fra Kulturbelysning AB benyttes gjerne på kulturminner der det stilles høye antikvariske krav til utførelse.  Lampene er CE-godkjente og har IP grad 44 eller 23. 

IP23: Regnsikker. Godkjent for utendørs bruk. Beskyttet mot regn i 60° vinkel. Vurder plassering på spesielt værutsatte steder. 

IP44: Sprutsikker. Vannet når ikke elektriske komponenter og lamepn er laget slik at evt. vann som kommer inn renner ut igjen. Beskyttet mot regn i alle retninger / 180° vinkel. Godkjent for utendørs bruk og alle soner på bad, unntatt badekar og dusjsone 0 og 1. 

Vi gjør oppmerksom på at det kan være inntil 3 ukers leveringstid på noen av lampene. Ta evt. kontakt for lagerstatus. 

Finner du ikke det du er på jakt etter? Vi kan bestille lamper fra Kulturbelysnings sortiment til deg. Her kan du se brosjyre for å se andre modeller.

 

Din konto

Handlevogn

Varer i handlevogn: 0
Totalt: 0,00
Handlevogn  |  Kasse

Annonser